Contact

  • Bel direct:0494 - 237 777
  • Sales:sales@vedaweb.nl
  • Support:support@vedaweb.nl
  • Adres:Willem de Zwijgerstraat 36A - Budel

Sluiten

Ondersteuning

VedaCloud PRO

VedaCloud Pro

Breng een nieuwe VedaCloud klant bij ons aan en ontvang beide gratis 100GB extra opslagruimte.

Zelf accounts aanmaken in het uitgebreide controlepaneel

Met VedaCloud PRO heeft u uw volledig eigen cloudomgeving. U kunt hier zelf accounts aanmaken voor uw medewerkers en zelf kiezen wie toegang krijgt tot welk bestand. Bovendien is VedaCloud PRO ook geschikt om accounts aan te maken voor uw klanten zodat u het door kunt verkopen.

Makkelijk samenwerken door bestanden te delen

Deel met 2 drukken op de knop bestanden met uw collega’s zodat u eenvoudig samen kunt werken. Daarnaast is het ook mogelijk om bestanden beschikbaar te maken voor één of meerdere buitenstaanders. Dit kan openbaar of veilig met een wachtwoord.

Vanaf overal bij uw bestanden

Waar u ook bent ter wereld, u kunt overal in uw bestanden. Zowel via uw computer of laptop als via een handige app op uw tablet of smartphone. Bovendien worden uw bestanden desgewenst ook lokaal opgeslagen zodat u ook toegang heeft zonder internetverbinding. Één van de vele voordelen van VedaCloud!

Volledig whitelabel

VedaCloud PRO is volledig whitelabel, dit houdt in dat het nagenoeg niet te herleiden is dat VedaCloud PRO een product is van VedaWeb, als u het dus wilt doorverkopen aan uw klanten zien zij niets terug van VedaWeb. U kunt ook uw eigen URL gebruiken en uw eigen logo plaatsen.

Beheer gemakkelijk al uw afspraken en uw contacten

Met VedaCloud PRO kunt u online uw agenda en contacten beheren, deze zullen tevens naar uw telefoon en tablet worden gesynchroniseerd. Zo heeft u overal een actuele agenda en kunt u gemakkelijk afspraken plannen.

Uw backup veilig opgeslagen in Nederland

Met VedaCloud wordt er automatisch een backup gemaakt van u computer, u heeft hier dus geen omkijken naar. Bij veel backup aanbieders wordt uw backup in het buitenland opgeslagen, dit heeft als nadeel dat het vaak erg traag werkt en dat uw data kan worden ingezien door overheden uit het buitenland. Bij VedaWeb staat uw data veilig op eigen bodem, uw bestanden zijn razendsnel beschikbaar en zijn voor niemand toegankelijk behalve uzelf.

Bewerk uw documenten eenvoudig vanuit de webinterface

Met VedaCloud PRO is het mogelijk om documenten in te zien en te bewerken via de webinterface.

Gemakkelijk samenwerken met de geïntegreerde videochat

Voer video- en spraakgesprekken met klanten of collega’s. Hierbij is het ook mogelijk om uw scherm te delen om zo online presentaties te geven. Dit vindt plaats over een versleutelde verbinding voor optimale veiligheid.

Verwijderde bestanden terughalen en versiebeheer

Perongeluk een bestand verwijderd of een foute aanpassing gemaakt? Geen probleem! Bij VedaCloud kunt u eenvoudig verwijderde bestanden terughalen of in oude versies van uw bestanden bladeren en deze terugzetten. VedaCloud biedt zoveel meer dan alleen een goede backup.

Vergelijk VedaCloud Pro


Mogelijkheden VedaCloud Pro VedaCloud Google Drive Dropbox OneDrive
Bestanden overal bereikbaar
Ingebouwde kalender en contacten
Online bestanden bewerken
Al uw bestanden veilig opgeslagen in Nederland
Meerdere accounts aanmaken voor uw personeel
Gemakkelijk bestanden delen met uw collegas
Geen analyse van uw bestanden
Online bellen, videobellen en uw scherm delen
Zelf apps installeren