Contact

  • Bel direct:0494 - 237 777
  • Sales:sales@vedaweb.nl
  • Support:support@vedaweb.nl
  • Adres:Willem de Zwijgerstraat 36A - Budel

Sluiten

Ondersteuning

Recensies

Verhalen van onze klanten

Vossen

Marcel Vossen - Vossen Film & Foto

Marcel Vossen is eigenaar van Vossen Film & Foto. Een bedrijf wat zich bezighoudt zich bezig met film, foto, webdesign en grafisch ontwerp. Ze richten zich naast bedrijven ook op particulieren en bekende Nederlanders zoals Joan en Jill van The Voice of Holland. Een aantal jaar geleden besloten ze om over te stappen omdat de destijds huidige hostingaanbieder steeds minder kwaliteit leverde.

Op Google kwamen ze uit bij een vergelijkingssite en daarbij viel VedaWeb op doordat ze veel goede recensies hadden. Niet lang hierna nam Marcel contact op met VedaWeb en opende hij een account. Goede hosting is erg belangrijk voor Marcel omdat hij veel waarde hecht aan de snelheid van zijn website. Tot dusverre is Marcel erg tevreden. VedaWeb komt betrouwbaar over en heeft een goede support. Bij vragen krijgt hij snel antwoord en het contact met VedaWeb ervaart Marcel altijd als positief. 'Ik ben super tevreden, ga zo door!'

DeGraauw

Roland de Graauw - De Graauw Legal Services

Roland de Graauw is eigenaar van De Graauw Legal Services. Dit bedrijf verleent juridische dienstverlening ten behoeve van werknemers. Hierbij gaat het vooral om advies bij ontslagsituaties. Ongeveer een jaar geleden kwam Roland bij VedaWeb terecht. De huidige hostingaanbieder voldeed namelijk niet meer en na wat zoekwerk op vergelijkingssites kwam VedaWeb het beste naar voren.

Goede hosting is van essentieel belang voor Roland omdat zijn website een belangrijk onderdeel uitmaakt van zijn bedrijf. Problemen met de hosting kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat er geen nieuwe klanten meer bij komen. Dit is gelukkig nog niet voorgekomen en mede daardoor is Roland ook zeer tevreden over VedaWeb. 'Ook bij minder standaard vragen kun je snel met VedaWeb schakelen en wordt het probleem goed opgelost'.

Savona

Diana Kors - Savona International Produkties BV

Diana Kors is financieel manager van Savona International Produkties BV.
Savona is de oudste selfcarwash fabrikant van Nederland. Innovatie staat bij Savona hoog in het vaandel.

Als financieel manager valt de website en webshop ook onder mijn verantwoording, vertelt Diana.
Ik kende VedaWeb al vanuit een ander bedrijf waarvoor ik gewerkt heb, vanuit die ervaring was, na ontevredenheid over o.a. de kosten van de toenmalige hostingprovider van Savona de overstap snel gemaakt. VedaWeb heeft hierbij erg goed geassisteerd zodat wij hier geen hinder van ondervonden.
Uiteraard spelen niet alleen de kosten een rol, betrouwbaarheid en service zijn zeker zo belangrijk, een website mag niet haperen, deze service en betrouwbaarheid vinden wij ook bij VedaWeb.

Reviews op onafhankelijke vergelijkingssites