Contact

  • Bel direct:040 - 305 0007
  • Sales:sales@vedaweb.nl
  • Support:support@vedaweb.nl
  • Adres:Oostrikkerstraat 34A - Leende

Sluiten

Ondersteuning

Over ons

Aangenaam kennis te maken!

VedaWeb, de meest servicegerichte hostingprovider

VedaWeb is een jong en innoverend hostingbedrijf waarbij de klant centraal staat. Door de nieuwste technieken en beste service bieden wij onze klanten de ultieme hostingervaring. Onze ervaren medewerkers staan elke dag voor u klaar om u te voorzien van een passend advies en goede ondersteuning. VedaWeb is onderdeel van VedaCom, een bedrijf dat zich richt op systeembeheer. Hierdoor hebben we veel technische kennis binnen handbereik. www.vedacom.nl

Ons team

Tim van den Hurk
Directeur en Eigenaar

Na verschillende stages bij hostingbedrijven, besloot Tim in 2008 om zich verder te gaan specialiseren in webhosting. Twee jaar later zette hij, samen met Janus, de stap naar een eigen organisatie, met als doel mensen een prettige hostingervaring te bieden. Tim is binnen VedaWeb onder andere verantwoordelijk voor het systeembeheer en de support.

Janus van Limpt
Janus van Limpt
Operationeel Manager

Na verschillende studies, waaronder Bedrijfskundige Informatica, netwerkbeheer en ICT, Management & security, is Janus in 2010 samen met Tim VedaWeb gestart. Janus: ‘Ik wil websites en webhosting bereikbaar maken voor iedereen, ongeacht de kennis op het gebied van automatisering.’ Janus houdt zich binnen VedaWeb onder andere bezig met web-ontwikkeling en technische support.

Timothy Barker
Medewerker Helpdesk

Onze nieuwste aanwinst Timothy is een echte computerkenner. Naast het uitvoeren van computerreparaties voor VedaCom, staat hij u graag te woord bij eventuele technische vraagstukken over uw webhosting of server. Timothy is pas tevreden als u dat bent.

Stein van Weert
Systeembeheerder

Dé ‘computerdokter’ van VedaCom zorgt, naast zijn dagelijkse werkzaamheden, voor een stabiele hostingomgeving voor VedaWeb, waarin veiligheid en de kwaliteit van de hardware voorop staan. Stein: ‘Service is binnen VedaWeb erg belangrijk. Waar andere bedrijven stoppen, gaan wij door’.

Mario Gielissen
Netwerkbeheerder

Mario is al 20 jaar actief in de ICT voor MKB bedrijven en non-profit organisaties. Hij is gespecialiseerd in het beheer van de meest uiteenlopende computernetwerken en de beveiliging hiervan. Verder heeft Mario veel ervaring met het implementeren van bedrijfssoftware, zo helpt hij je bijvoorbeeld graag met een facturatieprogramma voor een eenmanszaak, maar kan hij je ook uitstekend van dienst zijn om volledige bedrijfsprocessen te automatiseren.

Onze techniek

Wij nemen de beveiliging van data erg serieus, daarom hebben we bij al onze diensten gezorgd voor goede back-up faciliteiten. Zo worden onze hostingpakketten elke nacht gebackupped naar een andere locatie en worden deze backups 5 dagen bewaard. Onze VPS’en kunnen ook eenvoudig worden gebackupped via ons uitgebreide controle paneel.

Bij VedaWeb gebruiken we uitsluitend super snelle servers van A-merken zoals Dell en HP. Daarnaast plaatsen wij maar een beperkt aantal klanten per server, zodat de u verzekerd bent van een optimale snelheid. Onze servers maken gebruik van RAID (dubbele) opslag, mocht er een harde schijf crashen dan heeft dit geen gevolgen voor uw data. Bij VedaWeb hebben we altijd reserve servers gereed zodat we in het geval van problemen snel kunnen overschakelen.

Wij maken voor een groot deel van ons webhosting platform gebruik van het super stabiele besturingssysteem CloudLinux. Dit zorgt ervoor dat verschillende websites volledig van elkaar gescheiden worden, wanneer een bepaalde site druk bezocht wordt hebben andere sites hier geen last van. Zo bent u verzekerd van een site die altijd snel en goed bereikbaar is.

Onze datacentra

ColoCenter - Zoetermeer

In de zomer van 2012 is het meest duurzame datacenter van Nederland geopend in Zoetermeer. ColoCenter exploiteert hier het nieuwste datacenter van Nederland. Met de volledig groene opzet is voor een verantwoorde bedrijfsvoering gekozen. ColoCenter kan namelijk de groenst mogelijke datacenter oplossingen van dit moment garanderen. Het datacenter maakt gebruik van de meest innovatieve klimaatneutrale toepassingen die op dit moment voor handen zijn.

Nedzone - Steenbergen

Nedzone is een zeer betrouwbaar datacentrum met een hoge uptime met excellente faciliteiten zoals een dubbele no-break stroomfeed, geavanceerde groene koeling en een erg stabiel netwerk.