Contact

  • Bel direct:0494 - 237 777
  • Sales:sales@vedaweb.nl
  • Support:support@vedaweb.nl
  • Adres:Willem de Zwijgerstraat 36A - Budel

Sluiten

Ondersteuning

Meer kracht nodig?

  • 2
    jul

Meer kracht nodig?

Soms heeft u aan een klein stukje serverruimte gewoon niet genoeg. Bijvoorbeeld wanneer u grote of een groot aantal websites ter beschikking heeft of wanneer u de server voor doeleinden gebruikt zoals het draaiende houden van een game. In dit geval kunt u voor een dedicated server kiezen.

Eigen server

Als u kiest voor een dedicated server, huurt u een volledige server van ons. U kunt dan gebruikmaken van een eigen server die u met niemand hoeft te delen en die u naar uw eigen wensen kunt installeren en beheren. U kunt ervoor kiezen de installatie zelf uit te voeren of uit handen te geven. Wij kunnen u hiermee helpen als u bijvoorbeeld over onvoldoende technische kennis beschikt of niet genoeg tijd heeft om de werkzaamheden uit te voeren.

 

Op maat

Bij VedaWeb heeft u de keuze uit vier standaard servers. Indien gewenst kunnen wij ook servers op maat maken, natuurlijk altijd in overleg. Zo heeft u onder andere keuze in de grootte van de server, het dataverkeer, de hoeveelheid RAM-geheugen en de harde schijf. Geen onnodige kosten voor ruimte die u niet gebruikt, maar gewoon een server die bij u past.