Contact

  • Bel direct:0494 - 237 777
  • Sales:sales@vedaweb.nl
  • Support:support@vedaweb.nl
  • Adres:Willem de Zwijgerstraat 36A - Budel

Sluiten

Ondersteuning

Magento hosting

  • 25
    jun

Magento hosting

Bent u van plan een webwinkel op te starten? Dan bent u aan het juiste adres. Een online winkel opzetten vereist andere software dan een ‘gewone’ website. Een voorbeeld van bekende webwinkel-software is Magento en daarvoor heeft u Magento hosting nodig.

Online verkopen

Offline gaat online, u kunt er niet langer omheen. Om mee te gaan met de tijd en niet onder te doen aan de grote menigte van organisaties, wordt een webshop steeds belangrijker. Klanten willen altijd en overal uw assortiment kunnen bekijken en zonder al te veel moeite over kunnen gaan tot koop.

Daarbij telt een eerste indruk als geen ander. Wist u dat iemand binnen tien seconden een eerste oordeel heeft getrokken? Zorg er dan ook voor dat uw webwinkel altijd snel en online is en dat hij er aantrekkelijk en verzorgd uit ziet.

Magento hosting

Een Magento-webshop moet meer ‘kunnen’ dan een informatieve website en benodigd dan ook een zwaarder en uitgebreider webhostingpakket. De server waar de Magento hosting op draait is voorzien van high end SSD opslag, deze zorgt ervoor dat uw webwinkel steeds snel en soepel draait.

 

Wij zorgen voor een perfecte bereikbaarheid en snelheid zodat u zich kunt richten op uw core-business.