• Bel direct:040 - 305 0007
  • Sales:sales@vedaweb.nl
  • Support:support@vedaweb.nl
  • Adres:Oostrikkerstraat 34A - Leende

Microsoft Outlook

Wij hebben voor Microsoft Outlook een handleiding gemaakt, deze kunt u volgen en zo kunt u uw mailaccount instellen.
De handleiding kunt u downloaden via deze link: http://www.vedaweb.nl/outlookinstellen.pdf

Voor andere mailprogramma's kunt u de volgende opties gebruiken

Inkomende mailserver POP3 of IMAP: mail.uwdomeinnaam.nl
Uitgaande mailserver SMTP: mail.uwdomeinnaam.nl

Hier dient u uwdomeinnaam.nl te vervangen door uw daadwerkelijke domeinnaam.

Gebruikersnaam: Het volledige emailadres
Wachtwoord: Het wachtwoord wat u heeft opgegeven toen u het emailadres aanmaakte

Inkomend en uitgaand SSL uitschakelen

Uitgaande poort: 587
Uitgaande verificatie inschakelen, gebruik hiervoor dezelfde gegevens als voor uw inkomende mail