• Bel direct:040 - 305 0007
  • Sales:sales@vedaweb.nl
  • Support:support@vedaweb.nl
  • Adres:Oostrikkerstraat 34A - Leende

Uw mail kan door middel van webmail gelezen worden.
Dit kunt u doen door naar "http://www.uwdomein.nl/webmail" te surfen. Uiteraard dient u hierbij "uwdomein.nl" te vervangen door uw eigen domeinnaam.

Hiernaast kunt u ook Pop3 of Imap gebruiken. Dit kunt u instellen in een mailprogramma zoals outlook.
De gegevens die u hiervoor nodig heeft worden getoond zodra u een mailaccount aanmaakt in Direct Admin.